Kontakt

Mentoring

Har du ønsker om at tilknytte en mentor til en ansat eller til dig selv, så kontakt os for en uforpligtende snak om muligheder!

Har du eller en af dine ansatte brug for et løft i ledelseskompetencerne?

Lean, Life & Leadership tilbyder lederudvikling gennem individuelle mentorsessions, som skræddersys til den enkeltes behov. For unge ledere kan det starte med et udviklingsforløb på 10 timer, efterfulgt af ugentlige/månedlige opfølgningsmøder. For mere erfarne ledere er det typisk 1 times snak om aktuelle udfordringer på ugentlig eller måneds basis. Mentoring er et ideelt værktøj til at kickstarte unge ledere i deres lederrolle!

Temaerne spænder vidt, lige fra faglige temaer som forretningsudvikling, håndtering af kunder, ledelse, lederopgaven, lederrollen eller indenfor personlige temaer som selvtillid, selvværd, omsorg, personlig oprigtighed, adfærd, mod til ledelse, intention med ledelse og anvendelsen af anerkendende kommunikation.

Arbejdsmetoden er altid en anerkendende og positiv udfordrende dialogproces, hvorigennem den enkelte arbejder med sine personlige udviklingsområder og forventninger til fremtiden.

Alt sammen leveres i 100% fortrolighed med dig.

Hvem er Leif Lyder Jensen?

Læs mere